dzieci obecnie bedac w podstawowce nie dowierzaja ze kiedys ludzie wysylali do siebie listy bo przeciez "mozna wyslac emaila albo smsa" .sama sie o tym przekonalam wiec nie jest to rzecz wyssana z palca

Moderator: Potworzaści

lara napisał(a):grupy grupami.mi chodzilo bardziej o to ze obecnie mniej dzieci bawi sie przed domem z innymi,wola zostac w domu i siedziec przed komputerem. nie ma juz czegos takiego jak wielkie dzieciece przyjaznie ktore wiadomo,czasem przemijaly ale jednak kiedys byly
dzieci obecnie bedac w podstawowce nie dowierzaja ze kiedys ludzie wysylali do siebie listy bo przeciez "mozna wyslac emaila albo smsa" .sama sie o tym przekonalam wiec nie jest to rzecz wyssana z palca
(chyba) ty mówisz o sms-ach a pokaz któremus dziecku taki stary telefon z tarcza taki zielony:)
jak dla moich dzieci:) Jako pierwsze pyatnie zadało moje dziecko średnie 3 latka 
Co do drukowanych prac to czasami spotkałem się właśnie z tym, że niektórzy woleli ręcznie napisaną pracę niż wydrukowaną
A obniżanie komuś oceny za coś takiego to zwykłe świństwo, bo już na starcie się komuś nogę podkłada ...
A takie dzieci wychowywane przed komputerem pewnie zostaną otyłymi informatykami. Potem zaczną pracować i płacić podatki, a w wieku 60-kilku lat zejdą na zawał serca i nie trzeba będzie im wypłacać emerytury. ![:]](./images/smilies/krzywy.gif)

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość